4 portioner
Ingredienser1/2 l hindbær 3 dl vand 2 dl hvidvin 2-4 tsk. kartoffelmel 1/2 dl vand 1 spsk. friskpresset citronsaft 1/2-3/4 dl Sukker 1 tsk. Vaniljesukker |
Kog hindbær, vand og vin op. Rør, så hindbærrene går i stykker. Rør
kartoffelmelet ud i vandet, og jævn suppen. Lad det køle af. Si suppen. Smag til
med citronsaft, sukker og vaniljesukker. Serveres afkølet. Server
eventuelt is eller panna cotta til. |
søndag den 15. juli 2012
Iskold hindbærsuppe med vanilleis, lime og frysetørret hindbær
I andledningen af min kære mands fødselsdag kom endnu en chance for, at skrive noget nyt her på bloggen! :) Vi havde valgt at eksperimentere med en kold frugtsuppe og valget faldt på en iskold hindbærsuppe. den er supper lækker og frisk. :)
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar