søndag den 15. juli 2012

Iskold hindbærsuppe med vanilleis, lime og frysetørret hindbær

I andledningen af min kære mands fødselsdag kom endnu en chance for, at skrive noget nyt her på bloggen! :) Vi havde valgt at eksperimentere med en kold frugtsuppe og valget faldt på en iskold hindbærsuppe. den er supper lækker og frisk. :)

4 portioner
Ingredienser
1/2 l hindbær
3 dl vand
2 dl hvidvin
2-4 tsk. kartoffelmel
1/2 dl vand
1 spsk. friskpresset citronsaft
1/2-3/4 dl Sukker
1 tsk. Vaniljesukker
Kog hindbær, vand og vin op. Rør, så hindbærrene går i stykker. Rør kartoffelmelet ud i vandet, og jævn suppen. Lad det køle af. Si suppen. Smag til med citronsaft, sukker og vaniljesukker. Serveres afkølet. Server eventuelt is eller panna cotta til.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar